SHOES TO BUSH…

Oleh: Ahmad Fazlan Shah Abd Rahman

GAME OF SHOES TO BUSH...

GAME OF SHOES TO BUSH...

Ekoran rentetan peristiwa Presiden Amerika Syarikat, George W. Bush dibaling sepasang kasut oleh seorang wartawan Iraq, kini ramai orang pun berhimpun dan berarak sambil memegang poster ditampal kasut kat muka Bush.

Oleh kerana itu, bagi sesiapa tidak dapat menyertai sebahagian daripada perarakan tersebut, anda tidak perlu risau lagi kerana terdapat permainan baling kasut Bush atau ‘GAME OF SHOES TO BUSH’ telah pun dilancarkan baru-baru ini.

So, bagi sesiapa nak luahkan perasaan benci pada Bush, main lah game ini dan tengok berapa jumlah balingan kasut yang anda dah baling pada Bush.

Sila klik entry ini…  “Sock and Awe”

DEMI MASSA: Baling kasut adalah perbuatan yang hina bagi budaya Arab… So, hati-hati dalam perlakuan kehidupan kita…

About massa121

Be a Creative Thinker....
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to SHOES TO BUSH…

  1. PakciQue says:

    Terima kasih sebab berikan pautan ke blog aku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s