MANSUH TOL

Demonstrasi Mansuh Tol

Siapa yang tak nak sokong tol dimansuhkan. Siapa yang tak suka kalau lalu di lorong tol, tak perlu bayar. RAKYAT Malaysia akan sokong selagi ada benda percuma yang membawa faedah kepada RAKYAT.

Tetapi, adakah dengan cara demonstrasi begini, Rakyat akan menyokong perjuangan ini? Sudah tentu TIDAK. Hanya segelintir PENYOKONG TEGAR sahaja yang menyokong.

Cara begini, hanyalah menimbulkan suasana tidak harmoni dalam konsep kemasyarakatan.

Bagi saya sebagai pemerhati yang mempunyai akal yang waras, tindakan begini hanya sebagai Political Milage sahaja. ITS ALL ABOUT POLITICS.

Muak lagi menjengkelkan!

Alangkah hormatnya saya kepada mereka ini, sekiranya mereka dapat melaksanakan satu Draf Mansuhkan Tol untuk dibawa perbincangan dan perdebatan antara pihak kerajaan dan pembangkang serta PLUS. Banyak faktor perlu diambil kira.

DEMI MASA: Sekiranya laungan Tol Dihapuskan, ke mana agaknya pekerja-pekerja sokongan PLUS ini akan kerja? Tanam anggur?

Advertisements

About massa121

Be a Creative Thinker....
This entry was posted in Politik. Bookmark the permalink.

One Response to MANSUH TOL

  1. Adlin says:

    Pekerja-pekerja sokongan PLUS lebih baik kerja di R&R sebagai jurujual barangan. Banyak lagi kerja lain boleh buat di R&R seperti pelayan restoran, tukang masak dan sebagainya. Kerja pun halal lagi berkat. Lagi satu…buat masa ni tiada satu pun R&R yang ada khidmat rawatan. Maklumlah orang jalan jauh kan biasa pening2 dan muntah muntah. Jadi, eloknya disediakan khidmat rawatan tersebut untuk memulihkan keyakinan pengguna lebuhraya. Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s